Виктор без финала

Виктор Троицки није успео да се пласира у финале турнира у Њу Хејвну пошто је изгубио од Дениса Истомина са 2:1, по сетовима 6:7, 6:3, 2:6.

Први сет трајао је сат времена. Обележили су га брејкови и рибрејкови, да би се завршио тај брејком у којем је Виктор најпре губио са 4:0, затим стигао предност али је на крају Узбекистанац Истомин победио са 12:10.

У другом сету Троицки је узвратио силно, направио је брејк у четвртом сету и мирно привео гем крају победивши са 6:3. Ипак, у трећем сету, након што је направио брејк и повео са 2:1 Троицки то није искористио већ је допустио Истомину да узврати рибрејком и до краја наш тенисер више није освојио ни један гем.

Истомин ће у финалу Њу Хејвна играти против Стаховског који је у другом полуфиналу победио Де Бакера са 2:0.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи