Троицки у полуфиналу

Виктор Троицки наставио са сјајним партијама у Њу Хејвну. У четвртфиналу савладан Штепанек (6:2, 6:3), ривал у полуфиналу Узбекистанац Истомин. Виктор већ зарадио 50 АТП бодова и скоро 30 хиљада долара.

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у полуфинале АТП турнира у Њу Хејвну (Конектикат) пошто је јутрос савладао Чеха Радека Штепанека са 6-2, 6-3.

Противник Троицком у полуфиналном мечу турнира који се игра за наградни фонд од 663.750 долaра биће Узбекистанац Денис Истомин. Он је пласман у полуфинале изборио победом против Теимураза Габашвилија из Русије са 6-1, 3-6, 7-6 (10-8).

У преостала два четвртфинална дуела постигнути су ови резултати:

(9) Сергеј Стаховски (Украјина) - (1) Маркос Багдатис (Кипар) 5-7, 6-1, 7-6 (7-4) и

(12) Тимо Де Бакер (Холандија) - Јевгениј Корољев (Казахстан) 6-4, 6-3.

Пласманом у полуфинале сва четворица тенисера већ су зарадили по 50 АТП поена и чек на 28.635 долара.

Улазак у финале доноси 150 АТП поена и чек на 51.300 долара, док ће победник турнира од понедељка имати 250 АТП бодова више, односно биће богатији за 93.630 долара.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи