Јанко без пехара

Српски тенисер Јанко Типсаревић изгубио је од Украјинца Сергија Стаховског 2:0 (6:3, 6:0) у финалу турнира у холандском граду Ден Бош. Типсаревић је пласманом у финале направио лепу увертиру пред почетак Вимблдона.

Први сет је протекао у надигравању Типсаревића и Стаховског али очигледно да је српски тенисер посустао у другом делу првог сета. Искористио је то Стаховски и добио први сет 6:3.

У другом сету Типсаревић је изгледао немоћно пред лавином удараца Украјинца. Охрабрио се Стаховски и одиграо је до краја концентрисано, без осцилација а награда је стигла у резултату 6:0 било је у другом сету. На крају укупан тријумф 2:0 у сетовима за Стаховског.

Типсаревић је без обзира на пораз направио лепу увертиту пред почетак Вимблдона у понедељак. Финале на травнатој подлози речито говори о брзом прилагођавању Типсаревића на тврђу подлогу после серије турнира на шљаци. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи