Јелена задовољна сезоном на шљаци

Најбоље рангирана српска тенисерка Јелена Јанковић рекла је да је задовољна својим учинком на турнирима који су се ове сезоне играли на шљаци и да после напорних тренинга у Београду са оптимизмом чека почетак такмичења на Вимблдону.

"Најлепше за мене су финале Рима и пласман међу четири најбоље на Ролан Гаросу. Задовољна сам како је протекла сезона на шљаци. Одиграла пуно добрих мечева, забележила велике победе, које су ме вратиле међу четири најбоље тенисерке света", навела је Јелена на свом блогу.

Она је, ипак, истакла да је могла да оствари боље резултате, али да је превелика жеља спречила у томе.

"Могло је и боље, као што увек може боље, али не жалим се ни на постигнуто, већ увек гледам позитивно и идем само напред. Тачку на такмичење на шљаци у 2010. години ставила сам у полуфиналу другог гренд слем турнира у сезони у Паризу. Било је то моје треће полуфинале у 'граду светлости', мислила сам да ћу турнир завршити на победничком постољу и превелика жеља ме је можда деконцентрисала у остварењу мог циља", рекла је она.

Јанковићева је додала да је после елиминације са Ролан Гароса допутовала у Београд, где је напорно тренирала, али и опуштала се са породицом.

Четврта тенисерка света путује у Велику Британију, где ће тренирати на трави и припремати се за трећи гренд слем турнир у сезони, на коме ће, како је навела, наступати у новој белој хаљини "једноставној и лепој".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи