Ђоковић и Ерлих у финалу

Српски тенисер Новак Ђоковић и Израелац Џонатан Ерлих пласирали су се у финале Квинс турнира у Лондону. У финалу против Давида Скоха и Карол Бека. У финалу сингла играће Американци Марди Фиш и Сем Квери.

Ђоковић и Ерлих су до финала стигли пошто су у полуфиналу победили Французе Жилијена Бенетоа и Мишела Лодру са 6:7 (7:9), 6:3, 10:6.

У финалу Квинс турнира Ђоковић и Ерлић ће играти са чехословачким паром Давид Скох, Карол Бек, који су приредили велико изненађење савладавши у полуфиналу најбољи дубл Света - Ненад Зимоњић и Данијел Нестор  са 2:0 (6:3, 6:4).

Квери против Фиша

Амерички тенисер Марди Фиш играће у финалу Квинс турнира у Лондону против земљака Сема Кверија, пошто је у другом полуфиналу био бољи од Шпанца Фелисијана Лопеса са 6:3, 6:4.

У првом полуфиналу Квери је савладао Немца Рајнера Шутлера са 6:7 (9:11), 7:5, 6:3.

Турнир у Лондону се игра за укупан наградни фонд од 713.000 евра.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи