Зимоњић и Нестор у полуфиналу дублова

Српски тенисер Ненад Зимоњић и Канађанин Данијел Нестор пласирали су се у полуфинале у конкуренцији дублова на Квинс турниру у Лондону савладавши у четвртфиналном мечу Марка Ноулса са Бахама и Американца Мардија Фиша са 2:0 у естовима - 6:4, 6:2.

Главни фаворити турнира нису имали већих проблема у данашњем сусрету. Ноулс и Фиш су нешто озбиљнији отпор пружили само у првом сету, да би у наставку Зимоњић и Нестор појачали темпо и заслужено тријумфовали после 55 минута игре.

Српско-канадски пар ће у борби за финале играти против Словака Карола Бека и Чеха Давида Скоха, који су надиграли шведско-румунску комбинацију Роберт Линдштет/Хорија Текау такође у два сета - 6:3, 7:6.

Раније данас пласман у полуфинале дублова изборили су најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и Израелац Џонатан Ерлих победивши друге носиоце, Јужноафриканца Веслија Мудија и Белгијанца Дика Нормана са 4:6, 7:6 (8:6), 10:3.

Противници Ђоковића и Ерлиха у борби за финале су Французи Жилијен Бенето и Михаел Лодра, победници над Андрејом Голубјевим (Казахстан) и Денисом Истјомином (Узбекистан) - 6:4, 6:1.

Турнир у Лондону се игра за укупан наградни фонд од 713.000 евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи