Џеј-Џеј и Ноле за полуфинале

Борба за завршницу Ролан Гароса. Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић после велике борбе добила први сет против Јарославе Шведове. Први рекет "орлова" Новак Ђоковић против Јиргена Мелцера.

Новаку Ђоковићу предстоји тежак четвртфинални меч против Аустријанца Јиргена Мелцера, 22. на АТП листи, који ће први пут у каријери играти у четвртфиналу једног гренд слем турнира.

"Биће то тежак меч. Он игра одлично, на Ролан Гаросу је направио изненађење и победио (Давида) Ферера. Са таквом игром може да буде међу 10 најбољих играча. Ово је друга недеља турнира, четвртфинале гренд слем турнира и мечеви су све тежи", рекао је Ђоковић.

"Мелцер може добро да игра, и офанзивно и дефанзивно, и због тога је опасан. Трудићу се да одржим добар ритам, а победиће бољи. Добро се осећам, што је добра ствар пред наредне мечеве", додао је Ђоковић.

Јелена Јанковић се састаје са Казахстанком Јарославом Шведовом, пошто је Словакињу Данијелу Хантухову, која је постављена за 23. носиоца, победила са 2:0, по сетовима 6:4 и 6:2.

Тај меч је био занимљив само у првом сету, када су тенисерке биле изједначене. Код 4:4 Јанковићева је после велике борбе успела да поведе са 5:4 и заврши меч, а Хантухова није успела да се поново врати у игру.

Број коментара 39

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи