Јелена у осмини финала

Наша најбоља тенисерка Јелена Јанковић пласирала се у осмину финала Ролан Гароса. У трећем колу савладана је Украјинка Алона Бондаренко са 2:0 (6:4, 7:6).

После велике борбе у два сета Јанковићева је дошла до победе против, увек неугодне, Бондаренко. Наредни противник је Словакиња Данијела Хантухова која је савладала Белгијанку Викмајерову са 2:0 - 7:5, 6:3.  

У првом сету било је много брејкова, чак седам, али успешнија је била српска тенисерка која је четири пута одузела сервис противници.

Ни у другом сету тенисерке нису биле много успешније на свој сервис, пошто је укупно виђено шест брејкова, по три на обе стране. Одлука о победници пала је у тај-брејку, у којем је Јанковићева одличном игром, код резултата 3:3, "везала" четири поена и потврдила квалитет.

Јанковићева, која је постављена за четвртог носиоца, у осмини финала играће против Словакиње Данијеле Хантухове, која је 23. носилац.

Српска и словачка тенисерка до сада су играле шест пута и обе имају по три победе.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи