Ноле Шакира

Новак Ђоковић и репрезентативни друг Виктор Троицки снимили су у Паризу шаљиви спот у коме имитирају певачицу Шакиру и Рафаела Надала у заједничком наступу.

Ђоковић је "глумио" Шакиру, а Троицки Надала. Њих двојица су у једној просторији, са перикама на главама.

"О, Боже. Видео сам снимак, брат ми га је послао. Видео сам то пре меча и мало ме је спот опустио. Знате, био сам нервозан пре меча, тако да сам се невероватно смејао два минута. Шта смо то урадили?

Лудо је, једноставно. Некад нисам свестан шта радим", рекао је Ђоковић.

Трећи тенисер света наставио је онда у шаљивом тону.

"Мораћете да питате и Троицког, мог партнера у том споту. Врло смо поносни. Нисам још причао са Надалом и не знам шта мисли о томе.

Мислим да би био поносан мојим извођењем Шакире. Стварно сам уложио много енергије и напора у то. Хтео сам да импресионирам свог партнера који је седео на столици и свирао малу гитару. 'Мешао' сам свим што имам. Било је забавно", рекао је Ђоковић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи