Нек' се спреми Корољев

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће у првом колу другог годишњег гренд слем турнира, Отвореног првенства Француске, против Јевгенија Корољева из Казахстана, одређено је данас жребом у Паризу.

Трећи тенеисер света би, према распореду турнира који се на теренима Ролан Гароса игра од 23. маја до 6. јуна, у четвртфиналу могао да се састане са Американцем Ендијем Родиком, док би му евентуални противник у полуфиналу био други рекет света Шпанац Рафаел Надал, а у финалу први носилац Швајцарац Роџер Федерер.

Јанку Типсаревићу није био наклоњен жреб, с обзиром на то да га после првог кола у којем се састаје са Колумбијцем Алехандром Фаљом чека најтежи могући противник - први играч света Федерер.

У случају да савлада Федерера, Типсарвић би у осмини финала могао да се сретне са Швајцарцем Станисласом Вавринком, а у четвртфиналу са Швеђанином Робином Содерлингом.

Наш трећи представник Виктор Троицки, који је у истој половини жреба са Типсаревићем, играће на старту против Шпанца Томија Робреда, док би му у четвтртфиналу противник могао бити Британац Енди Мареј.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи