Читај ми!

Попирин: Напоран рад се исплатио, урадио сам то против највећег свих времена

Алексеј Попирин је победом над Новаком Ђоковићем уписао најбољи резултат у каријери на гренд слем турнирима, а за српског тенисера је рекао да је највећи свих времена.

Алексеј Попирин је победом над Новаком Ђоковићем у трећем колу Ју-Ес опена направио најбољи резултат у каријери на гренд слем турнирима.

Ово је био трећи пут да су играли у сезони на неком од великих турнира, прескочили су само Ролан Гарос, српски тенисер је био бољи у другом колу Аустралијан опена и трећем колу Вимблдона, оба пута са 3:1.

"Трећа срећа. Имали смо битке на Аустралијан опену и Вимблдону, имао сам шансе тада, али их нисам искористио. Овај меч је био мало другачији, користио сам шансе и играо одличан тенис", рекао је Попирин после победе.

Аустралијанац је тренутно 28. тенисер света. У каријери је освојио три АТП титуле, а последњу и највреднију ове године на мастерсу у Монтреалу.

"У трећем колу сам био 15 пута и нисам успео да прођем у четврто. Урадио сам то против највећег свих времена и заиста је невероватно. Сјајан је осећај и напоран рад ми се исплатио", нагласио је Аустралијанац.

Наредни ривал биће му Американац Френсис Тијафо који је у маратонском мечу савладао сународника Бена Шелтона после нешто више од четири сата сјајне игре двојице тенисера.

субота, 31. август 2024.
31° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару