Ђоковић, после два дана, надиграо Димитрова

Ђоковић – Димитров 2:1 (2:6, 6:3, 6:4). Новак Ђоковић је после два дана игре савладао Бугарина Григора Димитрова и пласирао се у четвртфинале. Наредни ривал је Канађанин Милош Раонић, тај дуел се игра за око два сата, после дуела Федерер – Мајер. Директан пренос је на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети. Ток меча пратите на нашем порталу.

Новак је у четвртак изгубио први сет. Потом је успео да се врати у другом сету, који је решио у своју корист. Меч је одлучен у трећем сету, а Ђоковић је успео да брзо реши меч у своју корист и што мање времена проведе на терену, јер га убрзо очекује дуел четвртфинала против Раонића.

После првог дана, наш тенисер је водио у одлучујућем сету са 2:1, уз брејк предности. Новак је брејк потврдио данас. Потом се Ђоковић концентрисао на свој сервис. Ипак, Димитров је запретио у осмом гему, када је стигао до брејк лопте, међутим, наш тенисер успева да се одбрани и освоји гем. Наш тенисер рутински приводи сет и меч крају – 6:4 у трећем сету.

У четвртфиналу Ђоковић игра против Раонића. Тај дуел се игра за око два сата, тачније после меча Федерера и Мајера. Директан пренос је на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча пратите на нашем порталу.

Ток меча:

19.50 – Крај меча. Ђоковић на свој сервис ставља тачку на овај меч – 6:4 у одлучујућем сету.

19.47 – Поново су оба тенисера успела да освоје своје сервис – 5:4.

19.35 – Оба тенисера сигурна на свој сервис – 4:3.

19.28 – И противник без већих проблема осваја свој сервис-гем – 3:2.

19.25 – Новак са нулом осваја гем – 3:1.

19.15 – Играчи су на терену, ускоро очекујемо наставак меча.

19.02 – Завршен је први меч на Централном терену, Халепова је савладала Бардијеву са 2:0 (7:5, 6:4). Очекујемо да се ускоро на терену појаве Ђоковић и Димитров.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару