Читај ми!

Севастова зауставила Крунићеву

Најбоље рангирана српска тенисерка Александра Крунић поражена је од Летонке Анастасије Севастове са 2:0 у четвртфиналу турнира у Бризбејну. Севастова је за за сат и 27 минута игре савладала нашу тенисерку са 6:2 и 6:4 по сетовима.

Крунићева није успела да понови претходне две одличне партије, када је избацила Немицу Карину Витхефт и Гарбиње Мугурузу из Шпаније.

После доброг и равноправног почетка меча Александра Крунић је олако изгубила први сет, да би потом све до краја другог успевала да одржи равноправан дуел наговештавајући преокрет али у томе није успела и Летонка је са 6:2 и 6:4 по сетовима изборила пласман у полуфинале.

Ово је био шести сусрет Крунићеве и Севастове која је победом дошла до изједначења од 3:3 у победама.

Севастова, 16. на ВТА листи, у наредној рунди састаје се са Алисандром Сасновић из Белорусије.
Турнир у Бризбејну игра се за укупни наградни фонд од 894.700 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи