Познате све учеснице четвртфинала у конкуренцији дама

Летонка Јелена Остапенко и Рускиња Светлана Кузњецова прве су учеснице четвртфинала Вимблдона у конкуренцији дама. Венус Вилијамс са 2:0 савладала Ану Коњух. Гарбиње Мугуруса елиминисала најбољу тенисерку света Анђелик Кербер. Симона Халеп у два сета боља од Вике Азаренке.

Летонка Остапенко била је боља од Украјинке Елине Свитолине са 2:0 у сетовима (6:3, 7:6), па ће шампионка Ролан Гароса у четвртфиналу играти против Венус Вилијамс, која је са 2:0 (6:3, 6:2) била боља од Хрватице Ане Коњух.

У четвртфиналу је и Светлана Кузњецова, која је са 2:0 у сетовима савладала Пољакињу Агњешку Радвањску (6:2, 6:4). Рускиња ће у борби за полуфинале играти против Гарбиње Мугурусе, која је са 2:1 (4:6, 6:4, 6:4) савладала прву тенисерку света Анђелик Кербер.

Међу осам најбољих на Вимблдону је и Магдалена Рибарикова, која је са 2:1 (6:4, 2:6, 6:3) савладала Хрватицу Петру Мартић. Рибарикова ће у четвртфиналу играти против Коко Вандевеј, која је у два сета савладала Каролину Вознијацки (7:6, 6:4).

Британка Џоана Конта играће у четвртфиналу Вимблдона, пошто је после велике борбе и три сета савладала Францускињу Каролину Гарсију (7:6, 4:6, 6:4). Конта ће у борби за полуфинале играти против Симоне Халеп, која је са 2:0 (7:6, 6:2) била боља од Викторије Азаренке.

Парови четвртфинала:

Јелена Остапенко (Летонија) – Венус Вилијамс (САД)

Светлана Кузњецова (Русија) – Гарбиње Мугуруса (Шпанија)

Магдалена Рибарикова (Словачка) – Коко Вандевеј (САД)

Џоана Конта (велика Британија) – Симона Халеп (Румунија)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи