Ђоковић задовољан после победе: Уживам у тенису

Новак Ђоковић рекао је после победе над Гулбисом да је задовољан својом партијом, као и да ужива у минутима проведеним на теренима комплекса у Вимблдону.

Новак Ђоковић савладао је Гулбиса са 3:0 у сетовима и десети пут у каријери играће и у другој недељи Вимблдона.

"Била је ово добра партија. Подигао сам ниво игре у односу на прва два меча. Био сам потпуно фокусиран на терену, а то се десило у правом тренутку, јер Гулбис представља прави изазов. Он је непредвидив, има одличан сервис, сервира често преко 210 километара на сат... Није лако играти против таквих сервера. Добро је почео, имао брејк предности, али сам онда добио осам гемова заредом, што ми је дало велико самопоуздање", рекао је Ђоковић после меча.

Најбољи српски тенисер задовољан је игром против Гулбиса.

"Генерално сам задовољан својом партијом, како сам се осећао, како сам играо и не могу више да уживам него што је то сада случај", рекао је Новак.

Следећи Новаков противник је Адријан Манарино, којег је српски тенисер савладао на прошлогодишњем Вимблдону.

"Манарино је заиста тежак противник на трави, има равне ударце и форхендом и бекхендом. Веома добро предвиђа намеру противника. Играо је финале прошле недеље у Анталији, тако да је у доброј форми. Ја сам такође, и надам се да ћу поновити резултате из претходне недеље", са осмехом је завршио Новак.

 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи