Ђоковић о Анчићу: Један од најобразованијих спортиста које сам икада упознао...

Марио Анчић је део тима Новака Ђоковића на Вимблдону. Откуд таква одлука и на који начин је донесена чујте из самих уста најбољег српског тенисера, који је говорио за званични канал АТП-а...

"Андре (Агаси) и ја смо разговарали о томе ко би могао да буде појачање у тиму, као тренер, ко ће проводити више времена са мном када он не буде могао. Марио је био на врху листе", рекао је Ђоковић.

Он је нагласио да је некадашњи хрватски играч, некада рангиран седми на планети, увек био његов близак пријатељ на туру, иако су били ривали.

"Анчић је један од најобразованијих спортиста које сам упознао, али је и веома љубазан и има сјајан карактер, са сјајним системом вредности у животу, сличним мом", истакао је Ђоковић.

"Имали смо веома кратак разговор, он је већ планирао да дође у Лондон. Сјајно је што је овде, ништа нисмо договорили дугорочно, идемо корак по корак", закључио је Ђоковић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи