Венус Вилијамс победила на Вимблдону, па се расплакала

Америчка тенисерка Венус Вилијамс пласирала се у друго коло лондонског Вимблдона, а затим се расплакала на конференцији за медије, одговарајући на питања о саобраћајној несрећи у којој је учествовала на Флориди, када је погинуо један мушкарац.

Полиција је оптужила 37-годишњу тенисерку да је изазвала саобраћајну несрећу 9. јуна, а породица погинулог би могла да је тужи.

Вилијамсова је победила Елис Метенс са 7:6, 6:4 на почетку такмичења на трећем гренд слем турниру у сезони, а на конференцији за медије новинари су је питали за саобраћајну несрећу.

"Не могу да нађем речи да опишем колико је то поражавајуће. Немам речи", рекла је Вилијамсова, а затим је почела да плаче и напустила је прес-салу, пренели су британски медији.

Она се после тога смирила и вратила пред новинаре и одговорила на неколико питања.

"Тенис је и даље љубав мог живота. Даје ми много радости. Живот, не можете на све да се припремите. Припремала сам се за много мечева, покушавала да се спремим на све што могу да очекујем од противница, али не можете се на све припремити. Не знам шта доноси сутрашњица. То сам научила", рекла је Вилијамсова.

Вилијамсова игра 20. пут на Вимблдону, а трофеј је освајала пет пута.

Она ће у другом колу играти против Кинескиње Ћенг Ванг.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи