Мари: Биће тешко против Раонића

Енди Мари у полуфиналу завршног турнира у Лондону игра против Милоша Раонића и према наредном противнику изражава се похвално, иако је добио претходних осам међусобних дуела.

Очекивано, Мари је био срећан после победе над Вавринком. Британац је уписао нових 200 АТП поена, обезбедио пласман у полуфинале и избегао сусрет са Ђоковићем пре финала турнира.

"Први сет је био неизвестан. Успео сам да направим брејк у финишу сета. У другом сету је већ све било лакше, пошто сам обезбедио пласман у полуфинале", рекао је Мари после победе над Вавринком.

Први рекет света ће у полуфиналу играти против Милоша Раонића, којег је побеђивао у последњих осам дуела.

"Он је играо веома добро на турниру. Подлога је брза и то ће му сигурно одговарати. Он има фантастичан сервис и очекујем неизвестан меч", рекао је Мари.

Дуел између Марија и Раонића на програму је у суботу од 15.00, док се од 21.00 састају Ђоковић и Нишикори.

Директне преносе мечева можете пратити на програмима РТС-а.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи