Читај ми!

Мари савладао Вавринку за прво место у групи

Енди Мари у два сета савладао Стена Вавринку и пласирао се у полуфинале завршног мастерса у Лондону као први у групи А. Мари ће у полуфиналу играти против Милоша Раонића. Друго место у групи, без обзира на исход меча са Чилићем, освојио је Кеи Нишикори, који ће бити противник Новаку Ђоковићу у полуфиналу турнира.

Енди Мари је савладао у два сета (6:4, 6:2) Стена Вавринку и пласирао се у полуфинале завршног мастерса у Лондону са првог места у групи А.

Противник најбољем тенисеру света за пласман у финале биће Милош Раонић, који је освојио друго место у групи Б.

Истовремено, Вавринка је поразом од Марија завршио сезону и "погурао" Нишикорија у полуфинале турнира, где ће се Јапанац састати са Новаком Ђоковићем.

Овако је протекао меч између Вавринке и Марија:

16.40 – Мари осваја други сет резултатом 6:2, и са првог места у групи иде у полуфинале завршног мастерса.

16.21 – Мари је у другом сету већ направио два брејка, води са 3:0 и сервира.

16.03 – Енди Мари је освојио први сет против Стена Вавринке (6:4) и тиме је изборио пласман у полуфинале завршног турнира. Шкотски тенисер је, иначе, у серији од 22 победе. 

15.40 – Без брејка после шест гемова, резултат је 3:3.

15.20 – Оба тенисера сигурна на старту на свој сервис, 1:1.

15.13 – Почео први меч трећег кола групе "Џон Мекинро", у коме се састају први тенисер света Енди Мари и Стен Вавринка. Швајцарац први на сервису.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи