Вавринка савладао Чилића, три кандидата за полуфинале

Стен Вавринка савладао Марина Чилића са 2:0 у другом колу А групе завршног мастерса у Лондону и остао у конкуренцији за пласман у полуфинале. У трећем колу групе А, Швајцарац игра против Марија, Нишикори против Чилића.

Вавринка је савладао Чилића у два сета (7:6, 7:6), чиме је добио прилику да се у последњем колу групног дела турнира бори за учешће у полуфиналу такмичења.

Меч је трајао нешто мање од два сата.

У првом сету није било брејка, па је Вавринка до предности стигао у тај-брејку - 7:3.

Чилић на почетку другог сета прави брејк, Швајцарац брзо узвраћа истом мером, па је и победника другог сета одлучио тај-брејк, који Вавринка добија са 7:3.

Вавринка је овом победом остао у конкуренцији за пласман у полуфинале такмичења, а за тако нешто највероватније ће му бити потребна победа над светским бројем један, Ендијем Маријем.

Мари је пред последње коло у најбољој позицији. Британац има две победе и само убедљив пораз од Вавринке, уз тријумф Нишикорија против Чилића, може га спречити да се нађе међу четири најбоља на турниру.

Нишикори је савладао Вавринку у првом колу, па би у случају победе против Чилића био сигуран учесник полуфинала завршног мастерса.

У првом мечу дана, Мари је савладао Нишикорија са 2:1, после велике борбе и преокрета.

У четвртак су на програму мечеви у групи Б, Ђоковић игра против Гофана, док ће Раонић и Тим у директном окршају одлучити другог полуфиналисту.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи