Мари "преживео" Вердаска, Чилић и Цонга у осмини финала

Енди Мари тешком муком стигао до осмине финала Париза, савладавши са 2:1 у сетовима Фернанда Вердаска. Хрватски тенисер Марин Чилић пласирао се у осмину финала, пошто је победио сународника Иву Карловића са 7:6, 6:2.

Енди Мари савладао је Фернанда Вердаска са 2:1 (6:3, 6:7, 7:5) у другом колу Мастерса у Паризу и пласирао се у осмину финала такмичења.

Шпанац је пружио јак отпор другом тенисеру света, који у Паризу покушава да достигне, можда чак и престигне, Новака Ђоковића.

Меч између Марија и Вердаска трајао је два и по сата, а Шкотланђанин ће у наредној рунди играти против Француза Луке Пуја.

Чилић је савладао Карловића после велике борбе. У првом сету обојица тенисера су била сигурна на свој сервис, па је победник тог дела игре решен у тај-брејку. Чилић је добио тај-брејк са 9:7.

Чилић је у другом сету направио брејк у петом гему, а у седмом је други пут одузео сервис Карловићу, што му је било више него довољно за победу у мечу.

Марин Чилић ће у борби за четвртфинале турнира у Паризу играти против Белгијанца Давида Гофана, који је био бољи од Николе Мауа из Француске са 7:6, 6:3.

У осмину финала још су се пласирали и Француз Лука Пуј и Јапанац Кеи Нишикори, као и Жо Вилфред Цонга.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи