Ђоковић рутински до трећег кола

Ђоковић – Милер 2:0 (6:3, 6:4). Новак Ђоковић је у трећем колу Мастерса у Паризу. Наредни ривал нашег тенисера је Бугарин Григор Димитров.

Наизглед са пола снаге, Новак Ђоковић је сломио отпор Жила Милера. Противник није имао решења за игру нашег тенисера, поготово у првом сету. У другом је Луксембуржанин пружио нешто снажнији отпор. Ипак, морао је да положи оружје пред нашим асом. 

Одлична игра Новака Ђоковића од самог почетка меча. Константно је притискао сервис противника и чекао своју шансу, а дочекао ју је у шестом гему, када користи своју прву брејк шансу на мечу и одузима сервис противнику за вођство од 4:2. Новак потом пропушта две сет-лопте на сервис Милера, али онда користи другу на свој сервис за 6:3 у првом сету.

Ђоковић је био супериоран у првом сету, јер, када је сервирао, Милер је освојио само три поена, а од тога два су била Новакове двоструке сервис грешке. Први сет је трајао 35 минута игре.

У другом сету нешто боља игра Милера, чак је успео да направи брејк. Неизвесност је трајала до самог финиша, Новак у деветом гему одузима сервис противнику. Потом рутински осваја свој сервис за 6:4 у другом сету.

Ток меча:

18.22 – Новак ставља тачку на овај меч, добија свој сервис за коначних 6:4 у другом сету.

18.18 – Наш тенисер одузима сервис Милеру, 5:4.

18.15 – Ђоковић поново са нулом осваја свој сервис, 4:4.

18.10 – Новак притиска сервис противника, 0:30. Милер успева да се извуче и преокрене резултат, 40:30. Уследила су још три изједначење након предности за Луксембуржанина, који потом везује два поена и осваја гем, 3:4.   

18.04 – Новак лако осваја свој сервис, 3:3.

17.29 – Гем са нулом за Милера, 2:3.

17.57 Милер притиска сервис нашег тенисера, 0:30. Новак стиже до изједначења. Ипак, противник осваја прву брејк шансу на мечу. Након дуге размене Новак успева да се извуче, изједначење. Уследила су још два изједначење после предности за нашег тенисера. Ђоковић потом везује два поена и добија гем, 2:2.

17.49 – Противник уз мало проблема осваја свој сервис-гем, 1:2.

17.45 – И наш тенисер лако осваја гем, 1:1.

17.41 – Милер без проблема осваја уводни гем другог сета, 0:1.

17.35 – Новак лагано осваја свој сервис за 6:3 у првом сету.

17.31 – На сервис противника наш тенисер осваја прву сет-лопту, 30:40. Милер успева да се извуче, изједначење. Уследила је двострука сервис грешка Луксембуржанина и нова сет-лопта за нашег тенисера. Сјајним сервисом Милер долази до новог изједначења, а потом и до гем-лопте, коју користи и остаје у сету, 5:3.  

17.24 – Новак и трећи пут осваја гем са нулом и потврђује брејк, 5:2.

17.22 – Новак напада сервис противника и осваја прву брејк лопту на мечу. Користи је и сада има брејк предности, 4:2.

17.17 – Још један гем са нулом за Новака, 3:2.

17.15 – Милер узвраћа истом мером, 2:2.

17.11 – Ђоковић са нулом осваја свој сервис-гем, 2:1.

17.09 – Новак притиска сервис противника и долази до изједначења, 40:40. Милер се брани сјајним сервисима, уследило је још једно изједначење након предности за противника. Потом Луксембуржанин везује два поена и осваја гем, 1:1.

17.04 – После почетне двоструке сервис грешке, наш тенисер везује четири поена и осваја гем, 1:0.

17.01 – Меч је сервисом отворио Новак Ђоковић.

17.00 – Очекујемо почетак меча.

16.35 – Цонга је савладао Рамоса са 2:0 у сетовима, очекујемо да се ускоро на терену појаве Ђоковић и Милер. Live strem меча можете пратити на нашем порталу.

16.15 – Меч између Ђоковића и Милера почиње по завршетку сусрета између Цонге и Рамоса.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи