Читај ми!

Мари освојио турнир у Бечу

Британски тенисер Енди Мари освоји је турнир у Бечу, пошто је у финалу победио Француза Жоа-Вилфреда Цонгу у два сета, 6:3 и 7:6. Британац тријумфом пришао Ђоковићу на 415 бодова.

Мари је до 14. тријумфа у њиховом 16. међусобном дуелу дошао после сат и 50 минута игре.
Британцу је ово седма титула у сезони, 42. у каријери. Он се тако изједначио с Новаком Ђоковићем по броју трофеја у 2016. години.

Британац је у првом сету до јединог брејка стигао на самом старту, па је тако стечену предност сачувао до краја за вођство од 1:0, да би у другом био виђен по један брејк с обе стране.

У тај-брејку другог сета Мари је направио три мини-брејка, један више од Цонге, па је на крају тријумфовао са 8:6.

Мари је освајањем титуле у Бечу пришао на само 415 бодова заостатка за Ђоковићем у АТП трци за завршни турнир сезоне у Лондону. Он ће преузети прво место на АТП годишњој листи уколико следеће недеље освоји мастерс турнир у Паризу, а Ђоковић буде елиминисан пре финала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи