Читај ми!

Новак и Ненад елиминисани на старту Париза

Српски тенисери Новак Ђоковић и Ненад Зимоњић завршили су учешће на Мастерсу у Паризу у дубл конкуренцији, пошто су у првом колу поражени од Француза Квентина Халиса и Адријана Манарина 6:3, 6:4.

Халис и Манарино су за само 56 минута завршили посао и у наредној рунди заказили дуел са браћом Брајан, Бобом и Мајком.

Француски дубл је у првом сету направио три брејка, док је Зимоњићу и Ђоковићу то само једном пошло за руком. У другом сету Халис и Манарино су до јединог брејка стигли у 10. гему.

У појединачној конкуренцији, Ђоковић је слободан у првом колу као носилац турнира на коме брани прошлогодишњу титулу, коју је освајао и претходне две године.

Одбрана титуле има још већи значај, јер би тиме најбољи тенисер света дефинитивно у овој години одбранио прво место на АТП листи од конкурента Енди Марија, који онда не би имао ни теоретске шансе да преузме вођство.

Као први носилац турнира, Новак је слободан у првом колу које се игра у понедељак, а у другом ће се срести са победником меча између Николаса Алмагра и Жила Милера.

На другој старани, и Енди Мари је слободан у првом колу, а у другом ће играти против Фернанда Вердаска, коме је Хасе предао меч првог кола.

На турниру у Паризу неће играти Роџер Федерер, Рафаел Надал, Гаел Монфис, Ник Киријос, Сем Квери, Бернард Томић и Александер Зверев.

Мастерс у Паризу игра се за наградни фонд од 3.748.925 евра.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи