Читај ми!

Ферер зауставио Виктора у Бечу

Виктор Троицки није успео да се пласира у полуфинале турнира у Бечу. Бољи је од њега био Шпанац Давид Ферер са 2:1, по сетовима 6:3, 3:6, 7:5.

Велика борба два расположена ривала, на крају које је Шпанац имао више снаге и успео да, преокренувши резултат, стигне до заслужене победе. Ни да је било супротно, не би било незаслужено. Наш тенисер је одиграо одличан меч, био на прагу тријумфа. Пропустио је меч лопту, сервирао за меч, али је Шпанац успео да се врати.

Први сет је био решен у четвртом гему, када је Шпанац одузео сервис нашем тенисеру. Потом су оба тенисера чувала своје сервисе. До краја сета није било брејк шанси. Ферер је успео да задржи брејк предности и освоји сет са 6:3.

Иста слика и у другом сету. Овог пута Виктор одузима сервис противнику у четвртом гему и води са 3:1. Потом се наш тенисер концентрисао на свој сервис и успео да задржи предност до краја сета – 6:3.

Трећи сет је почео сјајно за Троицког, на старту долази до раног брејка. При резултату 5:3, наш тенисер пропушта меч лопту на сервис противника, што је уједно била једина шанса за Виктора на овом мечу. Шпанац потом враћа брејк и долази до изједначења. Троицки није успео да се врати у меч губи наредна два гема – 7:5 за Ферера у одлучујућем сету.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи