Троицки у другом колу Санкт Петербурга, Типсаревић испао

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у друго коло турнира у Санкт Петербургу, пошто је у првом победио Португалца Гастаоа Елијаса у два сета (6:1, 6:2). Јанко Типсаревић елиминисан од Михаила Јужног такође у два сета.

Троицки је у првом међусобном дуелу са Елијасом до победе дошао после 55 минтуа игре.

Српски тенисер је у оба сета по двапут одузимао сервис Португалцу, који је имао само 46 одсто убаченог првог сервиса, од чега је био само половично успешан (61 проценат). Елијас је до једине брејк-лопте на мечу дошао у првом гему, али ју је Троицки спасао.

Троицки ће се у другом колу турнира у Санкт Петербургу састати са сународником Душаном Лајовићем, који је јуче у три сета победио Шпанца Фернанда Вердаска.

Јанко Типсаревић је елиминисан са истог турнира пошто је у првом колу поражен од Руса Михаила Јужног у два сета (3:6, 5:7).

Руски тенисер је у њиховом осмом међусобном дуелу до петог тријумфа дошао после сат и педесет један минут игре.

Јужни ће се у другом колу турнира у Санкт Петербургу састати са Милошем Раонићем из Канаде, који је као други носилац био слободан у првом колу.

Руском тенисеру је у првом сету двапут пошло за руком да одузме сервис Типсаревићу, који је у том периоду само једном узвратио истом мером. У другом сету Јужни је при резултату 5:5 направио брејк, те је сигурним сервис-гемом изборио пласман у друго коло.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи