Новак: Задовољан сам, идем корак по корак

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је задовољан игром у данашњој победи над Аљажом Беденеом и истакао да му је посебно драго што је меч вечерас завршен и није прекинут због мрака.

Ђоковић се пласирао у осмину финала Ролан Гароса, пошто је убедљиво у три сета победио Аљажа Бедена.

"Успео сам да завршим вечерас, што ми је било јако битно, јер је било много касно. Нисам знао до којег времена можемо да играмо, а после 21.15 је прилично мрачно. Драго ми је што су организатори дозволили да завршим вечерас", рекао је Ђоковић новинарима у Паризу.

Ђоковић је задовољан како је одиграо меч против Британца.

"Одиграо сам до сада најбољи меч на турниру, задовољан сам наступом. Било је много неискоришћених брејк лопти, дозволио сам противнику да се врати у меч. Има мање тих ситуација него у другом колу, али се надам да ће ишчежавати", рекао је најбољи тенисер света.

Противник у наредној рунди биће му Роберто Баутиста-Агут.

"Идем корак по корак, веома је незгодан играч. Одиграо је квалитетно против Чорића, што је вредно пажње. Он је један од играча који држи висок ниво и континуитет резултата. Знам како треба да играм, не смем да му дајем пуно времена, па ћу се трудити да будем што агресивнији", рекао је Ђоковић.

Он је рекао да се на овогодишњем Ролан Гаросу дешавају чудне ствари.

"Два пута су ми мењали распоред, било је много неочекиваних и чудних ситуација на турниру. Олазак Рафаела Надала, Цонгина предаја, што није било предвидиво и што љубитељима тениса и организаторима не прија", рекао је Ђоковић.

Ђоковић је групу српских новинара у Паризу замолио да им да кратку изјаву јер је желео да оде код физиотерапеута, али и погледа остатак финала фудбалске Лиге шампиона између Реала и Атлетика.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару