Читај ми!

Доскарајев: Србија је фаворит, али и ми имамо шансе

Селектор Дејвис куп тима Казахстана Дијас Доскарајев оценио је да је Србија фаворит у дуелу првог кола Светске групе, али да и његова екипа има шансе. Србија и Казахстан ће од 4. до 6. марта играти у дворани "Александар Николић" меч првог кола Светске групе Дејвис купа.

"Припреме иду по плану, терен је добар, такав је и код нас у Казахстану. Све тече како треба... Дошли смо мало раније у Београд да се привикнемо на атмосферу, на нове услове. С нестрпљењем чекамо да меч почне. Ово је Дејвис куп и чак ако губимо са 2:0, можемо да преокренемо, без обзира што су они фаворити", рекао је Доскарајев новинарима у Београду.

Србија и Казахстан ће од 4. до 6. марта играти у дворани "Александар Николић" меч првог кола Светске групе Дејвис купа.

Новинаре је занимало у ком саставу ће наступити Казахстан против Србије, али селектор то није желео да открије.

"Све ће се знати у четвртак на жребу. Нећемо до жреба рећи ко ће играти, желимо да вас држимо у неизвесности... Не желимо да откривамо своје адуте, мада, сами можете да претпоставите, играмо против (Новака) Ђоковића", казао је он.

Доскарајев је навео није битно да ли ће меч против Ђоковића бити први или други на програму, већ да је важно да се његови играчи добро спреме за дуел.

"Ђоковић је легенда, најбољи играч на свету и није битно против кога игра, да ли је то Роджер Федерер, Енди Мареј, Рафаел Надал или неко из наше репрезентације, он је увек фаворит", навео је селектор.

Казахстански тенисер Андреј Голубјев рекао је да ће пружити максимум у сваком мечу, јер много воли да наступа за репрезентацију.

"Ђоковић је велики фаворит, може свакога да победи. Уколико селектор одлучи да ја играм, учинићу све да донесем поен и победим", рекао је Голубјев.

Казахстански новинари су питали тенисера Микхаила Кукушкина да ли би могли да се опкладе на њега у мечу против Виктора Троицког, али је он избегао одговор.

"Троицки је јако добар играч... Није битно да ли ћу ја донети поен или неко други из репрезентације. Мотива имамо на претек, јер пре свега играмо за репрезентацију... Морамо да уложимо велики напор у сваком мечу и да се боримо", рекао је Кукушкин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару