Читај ми!

Ђоковић: Могао сам боље, али задовољан сам

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је после победе против Бразилца Томаза Белучија у Паризу да је могао боље да одигра, али да је ипак задовољан стартним наступом на последњем мастерсу сезоне.

Ђоковић је започео одбрану титуле савладавши Белучија у два сета – 7:5, 6:3, што је била његова 11. победа заредом у дворани Берси, где је последњи пут поражен 2012. године.

"Последњи меч у затвореном играо сам прошле године у Лондону, зато је увек незгодно да се стартни дуел одигра добро. Било је неких ствари које сам могао да урадим боље, али, све у свему, био је ово веома солидан меч. У раној фази турнира увек је добро имати тест какав је био овај", рекао је српски тенисер.

Ђоковићу је победа над Белучијем 74. у 2015. години, уз само пет пораза, а његов противник у осмини финала биће Француз Жил Симон, који је славио против земљака Беноа Пера са 6:4, 4:6, 6:1 (пренос на програмима РТС-а).

Мастерс у Паризу, који је Ђоковић освајао 2009, 2013. и 2014. године, игра се за укупан наградни фонд од 3,83 милиона евра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи