Читај ми!

Новак без муке до финала Монтреала

Новак Ђоковић са 2:0 (6:4, 6:4) савладао Жеремија Шардија и пласирао се у финале Мастерса у Монтреалу. У финалу Ђоковић игра са Марејем. Почетак меча je у недељу од 21 сат, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Ривал најбољег тенисера света у финалу биће други носилац Енди Мареј који је био бољи од Кеија Нишикорија (Јапан, 4) резултатом 6:3, 6:0. Ноле против Британца води 19-8 у међусобним дуелима. Најбољи тенисер света славио је у осам последњих сусрета.

Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у финале Мастерс турнира у Монтреалу, пошто је у полуфиналу савладао Француза Жеремија Шардија са 2:0, у сетовима 6:4 и 6:4.

Ђоковић је до десетог тријумфа у исто толико међусобних дуела са Шардијем дошао после сат и 20 минута игре.

Српски тенисер је веома добро почео меч, јер је одмах у првом гему дошао до брејка, који Француз није усепо да узврати до краја тог периода, иако је често вршио притисак на сервисе Ђоковића.

У првом гему другог сета Ђоковић је имао две брејк лопте, међутим, у том тренутку није успео да их искористи, али је зато једину шансу да одузме сервис успео да реализује у петом гему.

На крају се испоставило да му је тај брејк био довољан за пласман у његово четврто финале Мастерса у Канади.

Ђоковић ће се у финалу састати са Британцем Ендијем Маријем. Финале се игра у недељу од 21 час а можете га пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а.

Овако је протекло прво полуфинале Монтреала:

22.33 - Још један брејк и још један сет освојен резултатом 6:4 одвели су Новака Ђоковића у финале турнира у Монтреалу.

21.49 - Један брејк, на почетку меча, био је довољан Новаку да стигнедо првог сета - 6:4.

21.13 - Почео меч у Монтреалу, први на сервису Шарди.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару