Читај ми!

И Кирјосов брат "оплео" по Дони Векић

Бура око догађаја на Роџерс купу између Ника Кирјоса и Стена Вавринке се не стишава. Гостујући на једној Сиднејској радио-станици Ников брат, Кристос Кирјос, искористио је прилику да поново "помене" Хрватску тенисерку Дону Векић.

Брат аустралијског тенисера Ника Кирjоса укључио се у расправу која се распламсала на друштвеним мрежама после омаловажавајућих коментара на рачун хрватске тенисерке која се ни крива ни дужна нашла у средишту скандала.

Кристос Кирjос такође је запалио етар током интервјуа за Сиднејски радио када је направио увредљиве коментаре о 19-годишњој хрватској тенисерки Дони Векић.

Кристос се касније на Фејсбуку похвалио и да му је интервју "исечен" јер је рекао да је Дона "воли ...".

Кристос је бранио свог млађег брата, рекавши да је "потребно очекивати неке последице" након што је раније ове године Вавринка имплицирао да Ник фолира повреду када је имао инфекцију синуса.

Млади Аустралијанац је скандалозним понашањем бацио сенку на своју победу над Стеном Вавринком. У једном тренутку меча, у којем је било много емоција, Кирјос је увредио ривала рекавши "Кокинакис је је..о твоју девојку", мислећи на Хрватицу Дону Векић.

У интервјуу на терену после меча, Кирјос је чак покушао и да објасни крајње неспортски гест оправдавајући га Вавринкиним неспортским понашањем.

"И он је много почео да прича у мом смеру, догодило се у жару борбе. Не знам, само сам то рекао", прокоментарисао је инцидент Кирјос.

Удружење тениских професионалаца (АТП) казнило је Аустралијанца са 10.000 долара због увредљивог коментара.

Двадесетогодишњи Аустралијанац касније се јавно извинио због непромишљеног испада написавши на свом Твитер профилу да је коментар "неприхватљив и изречен у афекту, да преузима одговорност и да жали због свега што се догодило".

Вавринка је био огорчен, а на Твитеру је написао да је оно што је рекао Кирјос "не само неприхватљиво, већ толико ниско да то не би казао ни најгорем непријатељу".

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару