Читај ми!

Душан и Филип донели два бода Србији

Тениска репрезентација Србије повела је са 2:0 после првог дана у Индији у борби за опстанак у Светској групи Дејвис купа. Душан Лајовић је савладао Бамбрија са 3:0, Филип Крајиновић је био бољи од Девермана 3:1. У суботу је на програму меч дублова. Директан пренос је на нашем Првом програму од 15 часова.

Тениска репрезентација Србије повела је 2:0 против Индије у баражу за Светску групу Дејвис купа, пошто је Филип Крајиновић победио Сомдева Давермана. Крајиновић је у Бангалору победио са 3:1 у сетовима (6:1, 4:6, 6:3, 6:2), за два сата и 24 минута игре. У првом мечу дана Душан Лајовић је са 3:0 (6:3, 6:2, 7:5) био бољи од Јукија Бамбрија.

Српски тенисер Филип Крајиновић рекао је да је задовољан својом игром и победом над Сомдевом Деварманом, којом је Србији против Индије донео предност од 2:0.

Душан Лајовић је претходно довео Србију у вођство победом над Јукијем Бамбријем, док је Крајиновић савладао Девермана са 6:1, 4:6, 6:3, 6:2 и удвостручио предност, па је национални тим на корак од тријумфа.

"Знао сам да ће бити тешко због врућине и надморске висине. Нисам желео да се браним, играо сам нападачки. Иако сам грешио, задовољан сам својом партијом, мењао сам ритам игре и победио у отвореном мечу. Деварман је био некад у 70 најбољих, али ја сам близу 100, желим још да напредујем", рекао је Крајиновић одмах после дуела.

Сутра од 15 сати по средњоевропском времену игра се дубл меч Леандер Паес/Рохан Бопана - Ненад Зимоњић/Илија Бозољац, Дуел Србије и Индије наставиће се у суботу од 15.00 када ће у дублу Ненад Зимоњић и Илија Бозољац играти против Леандера Паеса и Рохана Бопане, док су у недељу на програму преостала два сингла, Деварман - Лајовић и Бамбри - Крајиновић. Пренос је на нашем Првом програму.

Ток данашњих мечева:

16.38 - Крај меча. Крајиновић је био убедљив у четвртом сету - 6:2. Крајиновић-Деверман 3:1 (6:1, 5:7, 6:3, 6:2).

16.10 - Крајиновић добија трећи сет са 6:3 и поново води 2:1 у сетовима. За други сет Филипу је био довољан један брејк, који је освојио у шестом гему иповео са 4:2. Потом је рутински привео сет крају.

15.25 - После велике борбе у другом сету Деверман успева, из другог покушаја, да задржи брејк предности и добије други сет, 7:5. Изједначење.

14.38 - Крајиновић лагано решава први сет у своју корист, дозволивши противнику да освоји само један гем - 6:1. 

14.12 - Почео меч између Крајиновића и Девермана.

13.49 - Србија води са 1:0! Душан Лајовић је освојио и трећи сет (7:5) и тако нашој селекцији донео важан поен. 

12.52 - Уз много мање муке, Душан Лајовић долази и до другог сета (6:2). 

12.25 -  Душан Лајовић осваја први сет (6:3). Србија води.

11.41 - Почео је меч Лајовић–Бамбри. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару