Блог уживо; 48 сати у Паризу

Два дана, два велика финала. Кроз догађаје у Паризу у наредних 48 сати води вас Александар Стојановић.

21.25 - Залазак сунца изнад Монмартра...

20.24 - Највише проблема вечерас и сутра ће имати људи око Новака Ђоковића који брину за карте. Многи ће му тражити карту, а њему је потребан мир. Очекује се долазак многих људи са српске естраде на финале у недељу. Данас сам видео неке политичаре на авионском лету за Париз.

19.35 - Један од највећих тениских турнира на свету функционише захваљјући "људима из сенке".

19.00 - Ролан Гарос је једно од оних места где се осећате добродошлим, где вам је пријатно иако сте први пут у таквом окружењу.

18.45 - Финални меч Ролан Гароса у конкуренцији дама гледао се и ван самог терена...

18.20 - Марија Шарапова није била миљеница париске публике али то јој није сметало да победи Симону Халеп.

17.10 - Када је видела Новака Ђоковића једна госпођа из Америке која има око 50 година умало није пала у несвест. Неколико минута после сусрета са њим изговарала је "Ох, мој Боже...", "Ох, мој Боже...".

17.05 - Испуњене трибине на финалу Отвореног првенства Француске у тенису у женској конкуренцији. Публика махом навија за Симону Халеп. Група румунских навијача је у два наврата повела навијање па су гледаоци скандирали Симонино име.

16.00 - Новак је ипак одржао тренинг али на терену број 7. Због промене многи нису стигли на највећи део тренинга, али је ипак на крају било стотине људи.

14.35 - После јутрошњег облачног времена и повремене кише, сада је сунчано у Паризу, а много љиди и весела атмосфера је на комплексу где се игра завршница Отвореног првенства Француске.

14.30 - Неки су били срећни само што су успели да фотографишу Надала, неки га јуре због аутограма, а неки само да би га видели.

14:20 Рафаел Надал, тренинг данас на Ролан Гаросу. У гледалишту отац, стриц (бивши играч Барселоне) а на терену ујак и спаринг партнер Карлос Моја.

13.15 - Ивана Јоровић није успела да освоји своје прво финале на Ролан гаросу. Дарја Касаткина је савладала нашу тенисерку са 2:1 (6:7; 6:2;6;3). Ивана је добила први сет после тајбрејка са 7:6, али је потом Рускиња доминирала у наредна два сета и на крају победила у женском јуниорском финалу Ролан Гароса.

12.50 - Рускиња Касаткина успева да начини два брејка и да са 6:2 добије други сет, чиме изједначује на 1:1.

12.30 - Посебна подршка нашој тенисерки у публици су њена мајка и сестра, које су допутовале да јој овим изненађењем пруже подршку у финалу. Наш специјални извештач срео их је на аеродрому и искористио прилику за ексклузиван интервију.

12.00 - Аца Стојановић стигао на Роланд Гарос. У финалу играју Ивана Јоровић и Дарја Касаткина. Ивана добила први сет после тајбрејка, 7:6.

6.20 - Још мало до укрцавања... 

06.00 - Авион за Париз полеће у 6.40 часова... 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 25. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару