Читај ми!

Париз, дан шести: Зимоњић заокружио успешан дан

Још један добар дан у Паризу за српски тенис. Новак Ђоковић је после четири сета победио Марина Чилића - 3:1 у сетовима. Јелена Јанковић и Алисија Клејбанова у трећем колу у конкуренцији дублова. Ненад Зимоњић и Јулија Гергеш успешни на старту такмичења у микс-дублу. Настављају се изненађења на Ролан Гаросу, Томљановићева послала Радвањску кући. Сигурне победе Шарапове, Федерера, Изнера...

21.35 - Резултати шестог дана у конкуренцији мушкараца: Гулбис - Стјепанек 3:0, Федерер - Турсунов 3:1, Ђоковић - Чилић 3:1, Изнер - Робредо 3:1, Бердих - Баутиста-Агут 3:1, Тсонга - Јановиц 3:0, Раонић - Симон 3:2, Гранољерс-Пујол - Клижан 2:1 (прекинуто због мрака).

21.30 - Резултати шестог дана у конкуренцији дама: Стосур - Цибулкова 2:0, Томљановић - Радвањска 2:0, Суарез-Наваро - Таунсенд 2:0, Мугуруза - Шмиједлова 2:0, Шарапова - Ормаечеа 2:0, Бушар - Ларсон 2:0, Парментије - Бартел 2:1, Кербер - Хантухова 2:0.

19.30 - Џон Изнер победио Томија Робреда са 3:1 док је Бердих био бољи од Баутисте истим резултатом. 

19.30 - Противник Новаку Ђоковићу у четвртом колу Ролан Гароса биће домаћи тенисер Жо Вилфрид Тсонга, који је са 3:0 (6:4, 6:4, 6:3) савладао Пољака Јержија Јановича. 

19.00 - Ненад Зимоњић је у пару са Јулијом Гергеш победио комбинацију Мултон/Монро са 2:0 у сетовима (6:1, 7:5).

18.00 - Марија Шарапова је "са нулом" победила Аргентинку Ормачеу - 6:0, 6:0. 

17.00 - Ненад Зимоњић ће на терен у пару са Гергешовом око 17.30... 

16.25 - После три сата и десет минута игре, Новак Ђоковић је победио Марина Чилића са 3:1 у сетовима (6:3, 6:2, 6:7/2:7/, 6:4). 

15.55 - Роџер Федерер није дозволио изненађење против Дмитрија Турсунова - славио је победу од 3:1 у сетовима (7:5, 6:7, 6:2, 6:4). 

12.50 - Хрватска тенисерка Ајла Томљановић направила је велико изненађење на Ролан Гаросу, пошто је у трећем колу победила трећег носиоца, Пољакињу Агњешку Радвањску са 6:4, 6:4. Хрватској тенисерки ово је дебитантски наступ на Ролан Гаросу. Пре Радвањске, од такмичења у Паризу опростиле су се и први носилац Американка Серена Вилијамс и други носилац Кинескиња На Ли. Противница Томљановићевој у четвртом колу биће боља из меча Тејлор Таузенд (САД) - Карла Суарез Наваро (Шпанија).

11.50 - Српска тенисерка Јелена Јанковић и Рускиња Алиса Клејбанова пласирале су се у осмину финала Ролан Гароса, пошто су им меч без борбе предале Канађанка Шерон Фишмен и Рускиња Анастасија Пављученкова. Јанковић и Клејбанова играће за пласман у четвртфинале са победницама дуела у којем се састаје канадско-пољска комбинација Габријала Добровски/Алисија Росоцка са Каром Блек из Зимбабвеа и Санијом Мирзом (Индија).

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару