Читај ми!

Париз, дан трећи: Добар дан за српски тенис

Млади Српски тенисер Душан Лајовић победио Аргентинца Делбониса са 3:0 у сетовима и пласирао се у друго коло. Ана Ивановић са 2:0 савладала Каролин Гарсију. Јелена Јанковић, у мечу који је трајао два дана, боља од Шерон Фишман. Бојана Јовановски поражена од Италијанке Камиле Ђорђи. Младеновић избацила Ли На.

19.30 - Најважнији резултати у конкуренцији дама: Халеп - Клејбанова 2:0, Младеновић - Ли 2:1, Стивенс - Пенг 2:0, Викмајер - Вознијацки 2:1.

19.25 - Занимљивији резултати у мушкој конкуренцији: Карловић - Димитров 3:0, Берлок - Хјуит 3:1, Ферер - Сијслинг 3:0, Гаске - Томић 3:0, Мари - Голубјев 3:1, Вердаско - Лодра 3:0.

16.30 - Сјајни Лајовић осваја и трећи сет (6:3) и иде у друго коло Ролан Гароса!

16.00 - Душан Лајовић убедљив и у другом сету против Делбониса резултатом - 6:2. 

15.43 - Скоро истовремено две српске играчице, Јелена Јанковић и Ана Ивановић, обезбедиле пролаз у друго коло. Ана је други сет против Гарсије решила у своју корист резултатом 6:3, а истим резултатом, али у трећем сету, Јелена савладала Фишман.

15.13 - Душан Лајовић осваја први сет против Делбониса са 6:3. 

15.01 - Ана Ивановић без већих проблема осваја први сет против Гарсије са 6:1.

14.45 - Јелена Јанковић је освојила други сет против Фишман, који су две тенисерке започеле још јуче - 6:1.

14.40 - Француска тенисерка српског порекла, Кристина Младеновић победила је у првом колу Отвореног првенства Француске у Паризу Кинескињу На Ли са 2:1 у сетовима 7:5, 3:6, 6:1. Младеновић је до победе над другом тенисерком света дошла је за два сата и четири минута игре. Францускиња, која заузима 103. место на ВТА ранг листи, пет пута је направила брејк, трипут у првом и двапут у трећем сету. Младеновић ће се у другом колу састати са Американком Алисон Риске, која је раније данас победила Мирјану Лучић-Барони из Хрватске са 2:1 у сетовима.

12.49 - Српска играчица губи и други сет (6:3), чиме се опрашта од овогодишњег Ролан Гароса, наравно када је у питању такмичење у синглу. 

12.00 - Бојана Јовановски је изгубила први сет од Камиле Ђорђи резултатом 6:4. 

11.00 - Директни преноси на програмима РТС-а: Григор Димитров - Иво Карловић, Јелена Јанковић - Шерон Фишмен (не пре 12.30 сати), Каролина Гарсија - Ана Ивановић (око 14 сати).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару