Читај ми!

Шок: Федекс игра против Србије!

Швајцарци у пуном саставу, стигао и Федерер. Тежак, неки би рекли немогућ изазов пред нашим младим играчима. Селектор Обрадовић истиче да се његов тим неће предати, али и да промена у српском тиму неће бити, односно да Ђоковић неће накнадно бити прикључен репрезентацији.

21.00 - Наши репрезентативци на официјалној Дејвис куп вечери...

На опште изненађење у Србију је стигао Роџер Федерер и прикључио се селекцији Швајцарске, која сада у пуном саставу улази у меч против Србије, а Србија игра без Новака Ђоковића и Јанка Типсаревића.

Селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић рекао је да ће бити изузетно тешко победити Швајцарску са Роџером Федерером у тиму, али да се његова екипа неће предати у првом колу Дејвис купа.

"Федереров долазак ће свакако ојачати швајцарски тим. Велики је изазов за сваки тим да игра против екипе која има двојицу играча који су међу првих 10 на свету. Биће их изузетно тешко победити, али се нећемо предати", рекао је Обрадовић.

Иако није био на првом списку селектора Швајцарске, Федерер је допутовао са екипом у Србију и наступиће за викенд у првом колу Дејвис купа.

"Ако будемо одиграли наш најбољи тенис, имаћемо шансе. Наши момци имају предност што већ пет дана тренирају на тој подлози, прилагодили су се условима, али то ништа посебно не мора да значи", казао је српски селектор.

Обрадовић није директно одговорио на питање да ли ће Новак Ђоковић бити прикључен тиму.

"Ми смо донели одлуку и са те стране нема никаквих промена у нашем тиму", навео је Обрадовић.

Поред инсистирања новинара да Обрадовић каже да ли постоји шанса да други тенисер света ипак буде у саставу до петка, селектор је рекао: "Тим сам пријавио и сви знамо да Новак није у тиму".

Србија и Швајцарска играће од петка до недеље у хали Спенс у Новом Саду у првом колу Светске групе Дејвис купа.

Број коментара 49

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару