Ивановићева: Емотивно сам испражњена

Ана Ивановић је разочарана након пораза од Ежени Бушар и елиминације са Аустралијан опена. Међутим, српска тенисерка верује да је добра сезона испред ње. Ивановићева је открила и да није сигурна да ли ће наступати за Србију у ФЕД купу.

Српска тенисерка Ана Ивановић изјавила је да је разочарана због елиминације са Аустралијан опена, али и додала да може да буде задовољна играма на почетку сезоне.

Ивановићева је на првом гренд слему победила Аустралијанку Саманту Стосур и најбољу играчицу света - Американку Серену Вилијамс, а пре тога је освојила ВТА турнир у Окланду.

"Одиграла сам неке заиста добре мечеве, забележила победе и доста позитивне енергије је проистекло из тога. Разочарана сам како је све завршено, осећала сам се као да играм најбољи тенис у каријери. Морам да дигнем главу, наставим да радим напорно, напредујем и исправим грешке", рекла је Ивановићева.

Она је у четвртфиналу турнира у Мелбурну неочекивано поражена од Канађанке Ежени Бушар са 5:7, 7:5, 6:2.

"Бушарова је одиграла заиста добро, посебно у трећем сету. Био је ово тежак меч, осећала сам се емоционално испражњено. Недостајала ми је агресивност из претходних дуела. Иако нисам одиграла како знам, имала сам шансе. Нисам их искористила, нисам била довољно агресивна и правила сам грешке", рекла је Ивановићева.

Српска тенисерка је додала да још није одлучила да ли ће играти за национални тим против Канаде у првом колу Светске Б групе ФЕД купа, који је на програму 8. и 9. фебруара у Монтреалу.

"Очекује нас тежак меч, још нисам одлучила да ли ћу играти. Морам да променим распоред турнира, поразговараћу са тренерима и направити план", рекла је 26-годишња Београђанка.

Ивановићева, тренутно 14. на ВТА ранг-листи, није одустала од циља да се врати међу најбољих 10 играчица света.

"Била би невероватна ствар да се вратим у топ 10 тенисерки света, а за то је потребна добра игра у континуитету. Поносна сам на начин на који сам играла и у Окланду и овде у Мелбурну. Верујем да ће ово бити добра година", закључила је Ивановићева.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару