Читај ми!

Кад све иде за руком...

Новак Ђоковић изјавио после победе над Шардијем да се осећа фантастично и да му је на овом мечу све полазило за руком. Никада није лако, чак и ако делује супротно са стране, рекао Ђоковић.

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић рекао је вечерас да је уживао у мечу трећег кола Вимблдона и победи против Француза Жеремија Шардија и додао да му је све полазило за руком.

"Никада није лако, чак и ако делује супротно са стране. Шарди је био јуниорски шампион Вимблдона и зна да игра на трави. Неутралисао сам му сервис, а кључни брејк десио се на 4:3 у првом сету. После тога играо сам са много самопоуздања. Све ми је ишло на руку, заиста сам уживао. Када је тако, осећате се фантастично", рекао је Ђоковић за Би-Би-Си после меча.

Он се сложио са констатацијом новинара да је вечерас приказао неке веома импресивне ритерн ударце.

"Не дешава се често да на трави овако добро враћате сервис. Успео сам да пронађем равнотежу и добро сам се осећао на терену", навео је српски тенисер.

Ђоковић ће у понедељак у осмини финала играти против Немца Томија Хаса.

"Хас заслужује поштовање, један је од ветерана. Игра можда и најбољи тенис у каријери и сјајно се осећа. Последњи пут састали смо се на овогодишњем Ролан Гаросу. Не видим јасног фаворита у наредном мечу. Надам се да ће публика уживати", поручио је Ђоковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи