Читај ми!

Париз уживо: Рафа преокретом до победе

Рафаел Надал пласирао се у друго коло Ролан Гароса, иако је изгубио први сет од Немца Брандса. Бојана Јовановски победила Чехињу Захлавову са 2:0 у сетовима. Весна Долонц поражена од Кинескиње Ћије Женг. Троицки у другом колу против Шпанца Химено-Травера. Монфису маратон против Бердиха.

20.45 - После пет сетова и четири сата и четири минута игре Гаел Монфис победио је Чеха Томаша Бердиха са 3:2 (7:6, 4:6, 6:7, 6:7, 7:5) и пласирао се данас у друго коло. У врло изједначеном мечу у ком је виђено свега четири брејка од којих је Француз направио три, 81. тенисер света је успео да изађе као победник. Монфис је против шестог тенисера света показао једну од најбољих партија од када се опоравио од повреде, које су га мучиле још од прошле сезоне.

20.35 - Виктор Троицки играће у другом колу турнира против Шпанца Данијела Химено-Травера, који је након маратонске борбе савладао Аргентинца Хуана Монака са 3:2 у сетовима - 4:6, 4:6, 7:6 (7:4), 6:4, 6:4. Химено-Травер заузима 49. место на АТП листи, а оба досадашња међусобна дуела припала су Виктору.

17.29 - Поред Кинескиње Женг, од претендената на висок пласман у даље такмичење пласирале су се Каролина Вознијацки, Роберта Винчи, Агњешка Радванска, Ли На, Суарез Наваро, Бетани Матек Сендс и Ангелика Кербер.

17.13 - Српска тенисерка Весна Долонц изгубила је и други сет од Кинескиње Женг и поражена је укупним ретултатом 2:0 у сетовима. 

16.35 - Весна Долонц после велике борбе ипак губи први сет од Кинескиње Женг са 6:4. 

16.10 - Званични шампион Отвореног првенства Француске у тенису Рафаел Надал пласирао се у друго коло турнира, пошто је са 3:1 у сетовима савладао Немца Брандса. Побее забележили Николас Алмагро и Марин Чилић.

15.52 - Рафаел Надал добио је два везана сета и сада води против Немца Брандса са 2:1 у сетовима . У даље такмичење већ су се пласирали Тсонга, Бенето, Алмагро и Чилић. 

15.49 - Почео је и меч друге наше тенисерке која ће данас наступати на теренима Ролан Гароса. Весна Долонц игра против кинескиње Женг.  

15.30 - Српска тенисерка Бојана Јовановски пласирала се у друго коло на Ролан Гаросу пошто је победила Чехињу Захлавову са 2:0 у сетовима (6:3 и 6:2). Меч је трајао нешто ише од сат времена а Бојана је сјајном игром дошла до прилично лаке победе.

14.20 - Занимљиви резултати на Отвореном првенству Француске, Радек Штепанек изгубио од младог Аустралијанца Киргијоса са 3:0. Фелсисијано Лопез бољи од свог земљака Марсела Гранољерса (3:2), док је Рафаел Надал изгубио први сет од мало познатог Немаца Брандса (6:4). У женској конкуренцији фаворити сигурни, побее оствариле Радванска, Винчи, Ли и Матек-Сендс.

11.10 - Почели приви мечеви у мушкој и женској конкуренцији на турниру у Ролан Гаросу. 

Бојана Јовановски игра против Барборе Захлавове Стрицове коју је већ победила у њиховом једином досадашњем сусрету.Барбора, има 27 година, и тренутно је 138. на ВТА листи.

Весна Долонц има знатно тежи задатак јер њена ривалка Ђије Женг тренутно заузима 51. место а у каријери је освојила и четири титуле. Весна Долонц и Ђије Женг до сада нису имале дуел.

У мушкој конкуренцији данас нема наших представника а меч дана биће дуел Томаша Бердиха и Гаела Монфиса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару