Читај ми!

Новак остварио дечачки сан

Новак Ђоковић одиграо егзибициони дубл меч у пару са дечачким идолом Питом Сампрасом. Ипак, противници Мајк и Боб Брајан, најбољи дубл света, извојевао је победу, која је, додуше, била у другом плану. Ђоковић добио највеће овације публике у Лос Анђелесу.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић остварио је дечачки сан, пошто је играо у егзибиционом дублу са својим идолом из детињства Американцем Питом Сампрасом. Истина, Ђоковић и Сампрас изгубили су од браће Боба и Мајка Брајана, али је тај пораз био неважан у односу на срећу првог рекета света.

"Одушевљен сам што сам коначно делио терен са Сампрасом. Одувек сам желео да играм са њим или против њега. Током меча преплавиле су ме успомене из детињства. Сампрас је велики човек и ван терена", рекао је Ђоковић.

Први тенисер света претходно је у егзибиционом сингл мечу победио Американца Мардија Фиша. Егзибициони турнир у Лос Анђелесу одигран је на идеју Фиша и бившег тенисера Џастина Гимелстоба. Фиш се вратио на терен после шестомесечне паузе због проблема са срцем.

Егзибиција је одиграна у дворани коју користи кошаркашки тим из Лос Анђелеса Ју-Си-Ел-Еј.

Ђоковић после овог егзибиционог меча учествује на Мастерсу у Индијан Велсу, који почиње у петак, где је до сада освојио две титуле, 2008. и 2011.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије