Нова титула за Рафу

Изгледа да су проблеми са коленима прошлост за Рафаела Надала. Шпански тенисер освојио је титулу у Акапулку пошто је у финалу савладао Давида Ферера са 2:0, по сетовима 6:0, 6:2. Ово је 38. титула у Рафиној каријери.

Шпански тенисер Рафаел Надал освојио је 38. титулу у каријери пошто је јутрос, у финалу АТП турнира у Акапулку (Мексико) савладао земљака Давида Ферера са 6:0, 6:2.

Занимљиво је да је седам, од укупно 38 трофеја, Надал освојио баш у мечевима са Ферером против кога сада води са 17:4 у победама.

Ферер је, пак, до јутрос био неприкосновен у Акапулку. Претходне три године није знао за пораз што му је донело три узастопне титуле. До тих титула стигао је са низом од 15 победа и био на најбољем путу да тај број заокружи на 20 пошто је до финала прескочио још четири препреке.

Зауставио га је Надал, који је уз чек на 291.800 долара зарадио и 500 АТП поена.

"Играо сам скоро савршено. Колено ми није задавало проблеме читаве ове недеље", рекао је Надал после меча.

"Срце ми говори да треба да наставим да се такмичим и да учествујем на следећем турниру", додао је он.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије