Читај ми!

Јанко није успео

Велика борба, фантастичан меч. Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да се пласира у четвртфинале Индијан Велса пошто је поражен од Аргентинца Давида Налбандијана са 2:1, по сетовима 6:3, 3:6, 6:3. Да је било обрнуто, не би било незаслужено.

Одличан тенис два изједначена противника. Јанко није искористио своје шансе на почетку одлучујућег сета. У финишу противник користи своју прилику и добија меч. Остаје утисак да је Типсаревић могао до четвртфинала.

Борба се распламсала од самог старта. Јанко је нешто лошије ушао у меч и противник на старту користи једину брејк шансу у првом сету и долази до предности. Покушавао је наш тенисер да узврати, али је Аргентинца одлично служио сервис и на тај начин је одбијао све нападе Типсаревића. Налбандија успева да одржи брејк предности до краја сета и реши га у своју корист са 6:3.

Други сет донео је још бољи тенис. Јанко је кренуо силовито, константно је притискао сервис противника и чекао своју шансу. Средином сета успева да искористи прилику за брејк. Противник не успева да одговори и Типсаревић решава сет у своју корист са 6:3.

Наставио је Типсаревић одличну игру и у трећем сету. Поново је он био тај који диктира темпо. На самом старту пропушта идеалну прилику за брејк. У наставку још неколико прилика за нашег тенисера одлази у неповрат.

Када се чинило да ће се меч претворити у маратон, противник успева да искористи мали пад у игри нашег тенисера. При резултату 4:3 за Аргентинца на сервис нашег тенисера Налбандијан долази до три брејк шансе, користи другу. Није било времена да Јанко узврати. Противник лако осваја свој сервис и добија меч – 6:3 у трећем сету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи