Вирус јачи и од Федерера

Најновија "жртва" вируса, који хара Индијeн Велсом и који је већ одвојио са терена знатан број тенисера и тенисерки, јесте Швајцарац Роџер Федерер. Тако није искључено да Федекс уопште и не изађе да одигра меч трећег кола са натурализованим Канађанином Милошем Раонићем.

Мистериозни вирус који је од терена у Индијен Велсу одвојио и Веру Звонарјову, Магдалену Рибарикову, Гаела Монфиса, Филипа Колшрајбера, Андреаса Сепија и Јиргена Мелцера, по свој прилици погодио је и Роџера Федерера.

Некадашњи број један, по распореду, у ноћи између уторка и среде по средњоевропском времену требало би да игра меч трећег кола са канадским тенисером Милошем Раонићем, али с обзиром на здравствено стање питање је да ли ће то и учинити.

Сви чланови породице Федерер који бораве у Индијен велсу, супруга Мирка и ћерке близнакиње, заражени су вирусом, а Роџер за швајцарске медије каже да се он ипак осећа боље од њих.

"У односу на моју породицу ја се осећам најбоље, али далеко од тога да сам добро. Не знам шта се то овде дешава. Забринут сам за породицу. Вирус је нешто између прехладе и грипа. Температура нам није превисока, али није ни идеална", рекао је Федерер додавши да не зна са сигурношћу хоће ли играти против Раонића.

Треба истаћи да су се организатори турнира, видевши да је грип узео маха, одмах оградили од свега, изјавивши како вирус нема никакве везе са хотелском храном.

"Вирус је праћен температуром и дијарејом. Траје између 24 и 48 сати. Преноси се ваздухом и директним контактом, а не путем хране", рекли су организатори.

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић осећају се добро и судећи по последњим изјавама на турниру, успешно одолевају вирусу.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи