Читај ми!

Ноле и Виктор испали

Новак Ђоковић и Виктор Троицки завршили су такмичење у првом колу дублова на турниру у Индијен Велсу. Бољи од њих двојице били су Шпанци Фелисијано Лопез и Марсел Гранољерс са 2:0 по сетовима 7:5, 7:5.

Велика борба водила се током целог меча. Иако су наши тенисери пре свега орјентисани на сингл мечеве, одличну игру приказали су и у дублу. На крају славили су Шпанци, али да је било и обренуто, не би било незаслужено.

Одлична игра и велика борба у првом сету. Противници су имали више концентрације у одлучним тренутцима и успели су реализују једну више шансу за брејк и освоје први сет резултатом 7:5.

У другом сету виђена је још већа борба. Парови су разменили по два брејка, тако да се у финиш сета ушло са изједначеним скором 5:5. Тада Шпанци успевају да направе нови брејк, а потом освајају и свој сервис за коначних 7:5 и у другом сету.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи