Читај ми!

Типса као Инијеста

Ноле, Јанко и Виктор слободно време у Индијен Велсу искоритили да покажу умеће са "бубамаром". Типса на фудбалицу дошао у Инијестином дресу. "Пошто већ Гвардиола није желео да ми пружи шансу да играм, морао сам да изађем на терен и покажем како се игра фудбал", написао је Јанко на Твитеру.

Српски тенисери и њихови тренери слободно време у Индијан Велсу умели су да искористе на најбољи начин, пошто су одлучили да одиграју партију фудбала и покажу умеће са "бубамаром".

Типсаревић је на "фудбалицу" дошао у Инијестином дресу Барселоне са бројем осам, а на свом профилу на друштвеној страници Твитер написао је: "Пошто већ Гвардиола није желео да ми пружи шансу да играм, морао сам да изађем на терен и покажем како се игра фудбал".

Други српски рекет искористио је и прилику да свим женама честита 8. март.

Поред Типсаревића и Ђоковића, који није обукао ни Звездини, а ни Миланов дрес , него је играо без мајице, на терен су истрчали и Виктор Троицки, Маријан Вајда, Душан Вемић, Миљан Амановић.....

Српски тенисери такмичење на Индијен Велсу почеће у другом колу, пошто су слободни на старту такмичења.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи