Читај ми!

Каролина кобна за Ану

Наша тенисерка није успела да се домогне полуфинала турнира у Дубаију. Поново је по Ану била кобна Данкиња Каролина Возњацки, овог пута резултатом 6:3, 7:5. Поред видног напретка у игри наше тенисерке, ипак није успела да коначно савлада неугодну противницу.

Недостатак самопоуздања и гомила неизнуђених грешака коштали су нашу тенисерку победе у овом мечу. Може се рећи да је Ана победила себе. Противница је стрпљиво враћала лоптицу, Ана грешила. Велика борба, леп тенис и на крају победа Возњацкијеве.

Обе тенисерке одлично ушле у меч. Борба се распламсала од самог старта. Битка за сваки поен и константан притисак на сервис противнице. До 3:2 за Данкињу није било брејка. Тада на сервис наше тенисерке Возњацкијева успева да стигне до брејка предности.

Ана је покушала да узврати. Пропушта две шансе, потом и трећу и противница осваја гем. Потом су обе освојиле своје сервисе, и Каролина осваја први сет резултатом 6:3.

Губитак сета није пореметио нашу Ану. Након освојеног свог сервиса, поново притиска сервис противнице. Пропушта брејк шансу и противница поново успева да се одбрани и освоји свој сервис.

У наредном гему противница користи шансу и прва стиже до брејка предности у другом сету. Ана наставља са својом игром. Наставља да притиска сервис противнице. При резултату 3:2 за Данкињу поново има брејк шансу, овог пута је користи и враћа брејк.

Нови проблеми за Ивановићеву, поново дозвољава противници да јој одузме сервис и стекне нови брејк предности. Наредни гем и још једна пропуштена брејк шанса за нашу Ану, још једна одлази у неповрат. Трећу користи и поново је нерешено, 4:4.

Игра нерава се наставља, сада Возњацкијева има две везане брејк шансе, Ана се успешно брани. Потом наша тенисерка спашава још једну брејк лопту. Данкиња је неумољива, користи четврту брејк лопту за ново вођство.

Нови гем, нови брејк. Ивановићева је идаље у мечу, стиже до две брејк шансе, користи прву иза 5:5. На сервис наше тенисерке противница има 0:40. Користи другу шансу и поново има брејк предности. Ана није имала снаге за још један брејк, противница осваја свој сервис за коначних 7:5 у другом сету.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи