Читај ми!

Раонић у полуфиналу Сан Хосеа

Канађанин Милош Раонић пласирао се у полуфинале АТП турнира у Сан Хосеу (Калифорнија) пошто је савладао јужноафричког тенисера Кевина Андерсона са 7-5, 7-6 (7-3).

Противник Раонићу у полуфиналном мечу турнира, чији је наградни фонд 600.000 долара, биће Американац Рајан Херисон који је победио Димитра Кутровског из Бугарске са 6-1, 6-4.

Раонић и Херисон до сада су се састали само једном. Било је то у 3. колу прошлогодишњег Индијен Велса, а победио је Херисон са 7-6, 4-6, 6-4.

У другом полуфиналу у Сан Хосеу противници ће бити Узбекистанац Денис Истомин и Жулијен Бенето из Француске.

Истомин је направио изненађење елиминисавши 2. носиоца, Американца Ендија Родика: 6-2, 6-4, док је Бенето био бољи од Стива Дарсиса из Белгије: 3-6, 6-1, 6-2.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи