Читај ми!

Зики и Лодра у полуфиналу

Српски тенисер Ненад Зимоњић и Француз Микаел Лодра пласирали су се у полуфинале у конкуренцији дублова на АТП турниру у Ротердаму пошто су у четвртфиналу савладали холандско-пакистански пар Жан Жилијен Ројер/Ајсам Ул Хак Куреши са 2:0 у сетовима - 7:6 (7:2), 6:4.

Српско-француска комбинација успела је да се пласира у полуфинале. После велике и изједначене борбе први сет решен у тај-брејку. Зимоњић и Лодра лако дошли до предности и решили тај-брејк у своју корист резултатом 7:2. У другом сету Србин и Француз задржали брејк предности за коначних 6:4.

Зимоњић и Лодра у борби за финале састају се са Русом Алексом Богомоловим и Белгијанцем Диком Норманом.

Раније данас Виктор Троицки елиминисан је у четвртфиналу сингла, након пораза од Аргентинца Хуана Мартина дел Потра (6:0, 6:1).

Турнир у Ротедраму игра се за укупан наградни фонд од 1,5 милиона евра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи