Читај ми!

Пун Чаир, Србија води

Виктор и Јанко очекивано донели вођство Србији од 2:0 након првог дана 1. колa Дејвис купа против селекције Шведске. Прво је Типсаревић је савладао Филипа Прпића са 3:0, а затим је Троицки био бољи од Михаела Ридерштеда са 3:1. Сутра је на програму дубл у коме се састају Зимоњић и Типсаревић са Брунструмом и Линштедом. Меч у дворани Чаир почиње у 14.00 часова. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Наши тенисери оправдали улогу фаворита и извојевали заслужене победе. Публика у нишком Чаиру уживала у тенису. ,Препуна дворана носила је наше тенисере и помогла им да дођу до циља, 2:0 после првог дана. До коначне победе у мечу потребна је још једна победа. Прву прилику имаће већ сутра дубл Зимоњић и Типсаревић.

Јанко је први изашао на терен и пробио лед. Иако је противник пружио велики отпор. Ипак, наш тенисер није дозволио никакво изненађење и успео је да реши меч у три сета после два сата и шест минута игре.

Виктор донео други бод Србији. Лако, наизглед са пола снаге, Виктор је сломио Швеђанинов отпор у прва два сета. Како је меч одмицао, наш тенисер је био све сигурнији и при резултату 5:4 у трећем сету пропушта четири меч лопте. Противник се диже и осваја сет. Одличним сервисима наш тенисер није дозвољавао противнику да направи потпуни преокрет. Користио је сваку прилику да дође до предности. Агресивна игра уродила је плодом и Троицки је после 2 сата и 30 минута игре стигао до тријумфа.

У суботу је на програму дубл Зимоњић/Типсаревић-Брунструм/Линштед. У недељу се играју преостала два сингл меча: Типсаревић-Ридерштед, Троицки-Прпић. Мечеви се сва три дана играју од 14 сати. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи