Читај ми!

Јелена опљачкана у центру Париза

Српска тенисерка опљачкана у Паризу. Група људи желела да се фотографише са Јеленом. Нестала торба са накитом, кредитне картице и антидопинг тест.

Опљачкана сам на Шанзелизеу. У једном бутику ми је украдена торба са накитом који сам добила на поклон од родитеља, али у Белгији. Биле су ту и кредитне картице... Била сам са мајком Снежаном, па ме чуди како је могуће да се тако нешто догоди у једној од најбогатијих и најважнијих светских улица, пита се српска тенисерка.

"Свашта је било у торби. Знате како кажу, женска торба је као женска душа", преноси Журнал речи Снежане Јанковић.

"Одједном се око нас створила група од десетак тамнопутих људи који су препознали Јелену и желели да се сликају. У тој гужви нестала је торба. Бутик има камере, отишле смо доле у секјурити и виделе на снимку како две жене краду торбу. Биле су у мантилима, са великим црним наочарима, сумњамо да ће их икада наћи".

Јелена напомиње да и одлазак у полицију не даје много наде да ће јој украдене ствари бити враћене.

"Одмах смо отишле у полицију и тамо шок. Прво, треба видети како то изгледа. Ужасни услови рада, прљаво, исцепане завесе, наша полиција је за њих пример. Друго, кажу да се такве крађе стално дешавају у Шанзелизеу, јер је пун туриста. Цела авенија је покривена камерама, али то не помаже много, јер су лопови искусни", истакле су Јелена Јанковић и њена мајка.

У торби је био и антидопинг тест.

"Украли су га, али то нам неће стварати никакав проблем, јер Јелена никада ништа није узела", истакла је мајка српске играчице, која у Паризу има терапије после повреде бутног мишића на мечу Фед купа у Белгији.

Она је због те повреде пропустила турнир у главном граду Француске ове недеље, али ће у Паризу остати још неколико дана.

"Ситуација се поправља, већ иде на боље. Вероватно ћу бити у стању да играм на турниру у Дохи, који почиње у понедељак. Добила сам лекове који убрзавају зарастање меких ткива", рекла је Џеј-Џеј.

Број коментара 37

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи